News

Novinka

Kedves Vendégeink,

Fri 18.09.2009

Üdvözöljük a legszebb házak Szlovákiában, a "kék ház". A közel 300 éves tipikus bányászat házban található Körmöci-hegység, közvetlenül Szlovákiában, valamint egy rövid sétányira a földrajzi Európa közepén, amely megcáfolja a közös megnevezése Szlovákia, mint olyan ország Kelet-Európában .

Cottage Élet van egész évben, és a vendégek maximális kényelmet, miközben az eredeti hangulatát egy tipikus nyaralás. Ül a pattogó t?±z mellett, míg a kívül hóvihar, vagy nyári grill a kertben a ház a csillagos ég alatt biztosan hagy maradandó élményt.

Hisszük, hogy ott maradjon, mi nyaraló látni fog egy új régiót, élvezni egy let?±nt bányászat történetét oldalon, pihenhet, kellemes környezetben körmöcbányai hegyek és gy?±jtsön er?‘t a mindennapi életben. Hogy minden, amit mondtak ez is tele van a tulajdonos és az üzemeltet?‘ Boris Keníž nyaralni a családommal, szeretettel meghívja Önt "Kék kis ház" - a legszebb házak Szlovákiában.

A látogatás, a család élvezi Kenížová


 

Random picture

nahodna fotka z galerie.. nahodna fotka z galerie..nahodna fotka z galerie..nahodna fotka z galerie..
nahodna fotka z galerie..nahodna fotka z galerie..nahodna fotka z galerie..
nahodna fotka z galerie..nahodna fotka z galerie..nahodna fotka z galerie..


SOUVENIR SHOP Slovak Folk Travel

Üdvözöljük ajándékbolt központi Körmöcbánya, ahol megtalálható az összes gyönyör?±, kézzel készített ajándékokat a körmöcbányai és Szlovákia motívumok.

olvas több